Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Lucas Digne: Det går fremad med Umtiti

Nyheder: Af Sahel Nawzadi - 6. december 2017




Den franske forsvarsspiller kom med gode nyheder, da han stod overfor det franske sportsmagasin, Equinox, i dag. Han roste sin landsmand og holdkammerat, Samuel Umtiti, til skyerne og forklarede at Umtitis genoptræningsproces går den rigtige vej. Derudover var han også overbevist om at Umtiti ville vende stærkt tilbage fra sin skade.

- Umtiti er rigtig godt i gang med sin genoptræningsproces, og han tager det stille og roligt, uden at belaste sig. Han er professionel og han ved præcist, hvad han fortager sig, udtaler Digne og fortsætter efterfølgende med at kommentere på Champions League sejren:

- Champions League er den største turnering, en spiller kan spille. Champions League-melodien motiverer mig, hver gang jeg hører den før kampstart. For mig er det stort. Jeg havde en god kamp og vi vandt. Det var vigtigt at forsætte som ubesejrede.

Ifølge Digne er der to svære kampe i vente i december måned mod henholdsvis Villareal og Real Madrid. Her mener han, at det er vigtigt holdet fortsætter med at holde fokus og træne hårdt som altid.
Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Lucas Digne: Det går fremad med Umtiti

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder