Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Bartomeu: Turan er en vigtig spiller for os

Nyheder: Af Omar Nabil Hawwash - 7. december 2017


Bartomeu: Turan er en vigtig spiller for os

Arda Turan er ikke ligefrem druknet i spilletid i den katalanske hovedstadsklub. Tværtimod har han ikke fået et eneste minut på banen i denne sæson. Det har dog blandt andet været forårsaget af en skade han pådrog sig, men klubben offentliggjorde, som vi kunne berette i morges, at spilleren er klar igen.

- Ja, han var inaktiv på grund af en skade, men han er allerede i bedre form. Vi ser, hvad der sker, når han er helt fri fra skaden og klar til kamp, forklarer Bartomeu til den tyrkiske avis Fanatik via El Mundo Deportivo, inden Turan fik det grønne lys fra lægestaben.

På trods af den tyrkiske midtbanespillers mangel på spilletid, holder Bartomeu fast i offensivspilleren, og forklarer, at Turan er en vigtig brik i Barca.

- Arda Turan er en af de vigtige spillere på vores hold. Selvfølgelig vil jeg have ham til at fortsætte sin sportskarriere her hos os, fortæller præsidenten.

Der har for nyligt floreret rygter omkring en tilbagevenden til Galatasaray, hvor Turan startede sin karriere, men Bartomeu forsikrer, at man endnu ikke har modtaget nogle tilbud på spilleren, og at man ikke vil se ham forlade Barca.

- Vi har ikke modtaget noget officielt bud fra Galatasaray eller nogen anden klub på Arda Turan. Hans fremtid ligger i hans hænder. Det er ham, der i sidste ende, afgører sin fremtid (i eller udenfor klubben, red.), fortæller Bartomeu.

Om spilleren bliver i klubben efter den 31. januar, er dog et spørgsmål, der endnu er ubesvaret. Men én ting er sikkert: Klubbens præsident vil ikke se krigeren gå.

15/08 - 21:00 Real Madrid - Atletico Madrid (finale) Anbefalet
16/08 - 19:00 FC Midtjylland - The New Saints
16/08 - 20:30 FK Partizan - FC Nordsjælland
18/08 - 16:00 Tottenham - Fulham
18/08 - 17:00 Guingamp - Paris Saint-Germain
18/08 - 18:30 Chelsea - Arsenal Anbefalet


Få 20,- kr. for hver kamp dit hold vinder med 2+ mål
Få odds 16,00 på at Atletico slår Real Madrid
Få odds 12,00 på at Real Madrid slår Atletico
Få odds 6,00 på at Tottenham slår Fulham
Få odds 6,00 på at Brøndby slår Spartak
Få odds 6,00 på at Brøndby slår Esbjerg
Der henvises til Betfairs eget reglement

Ugens mest læste

Seneste nyheder