Annonce


Annonce

Annonce

Mascherano uddyber sin situation

Nyheder: Af Sahel Nawzadi - 8. december 2017




Den argentinske blokker, Javier Mascherano, har som bekendt for nyligt været ude med en udmelding om at hans tid i Barcelona er ved at have nået til vejs ende.
Han har været ærlig overfor både klubben, holdkammeraterne og medierne omkring sagen, og har pointeret at det ikke skyldes nogen eller noget, men han har bare set realiteten i øjnene, og det er tid til at skifte arbejdsplads.

- For noget tid siden fortalte jeg klubben, hvilken situation jeg gennemgik. Det er på ingen måde nogens skyld, det er bare virkeligheden. Det er åbenlyst at jeg har mistet min vigtighed for holdet de seneste sæsoner, forklarer han i et interview med mediet, TyC Sports.

Yderligere kom forsvarsspilleren ind på hans næste destination for hans karriere. Til det svarede han, at det skulle være en klub, hvor han kunne føle sig vigtig, for sin indsats.

- Hvad, der bekymrer mig mest er at i de seneste elleve måneder har jeg påtaget mig fem muskelskader, hvilket jeg synes er på grund af manglende kontinuitet, tilføjer Mascherano efterfølgende, dog meget skuffet.

Til respekt for klubben, afrunder argentineren med at love at han vil tage afsked den dag han vil blive et problem for klubben.
Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Mascherano uddyber sin situation

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder