Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Messi inviterede holdkammeraterne på middag

Af Mohammed Sayegh - 8. DECEMBER 2017


Messi inviterede holdkammeraterne på middag


Lionel Messi valgte denne fredag at invitere sine holdkammerater på middag i Bellavista del Jardín del Norte i Barcelona, som han ejer sammen med sin familie. Her stod han som vært for den traditionelle middag, der ikke inkluderede nogle fra trænerstaben.

Messi forlængede for nyligt sin kontrakt og fik på træningsanlægget dagen efter klapsalver. Denne fredag ville han så give lidt tilbage, da stort set alle fra truppen dukkede op til en omgang middag. Det var kun André Gomes, Rakitic, Aleix Vidal og Cillessen, som ikke havde mulighed for at deltage.

Middagen blev også benyttet til at øge stemningen i truppen forud for den svære udebane kamp søndag aften. I forvejen er stemningen rigtig god i truppen, da man topper La Liga og sikkert gik videre fra gruppespillet i Champions League. Alt ser altså rigtig fornuftigt ud på nuværende tidspunkt og truppen bliver kun stærkere når de skadede spillere snart vender tilbage.

Barcelona har to svære udekampe tilbage i år: Villarreal og Real Madrid. Det er absolut ikke to mandskaber, som man let kører over på udebane og derfor er det vigtigt, at stemningen i truppen er god og det var noget som middagen i dag hjalp med.

Kommende kampe på Viaplay

17/01 - 21:00 Espanyol - FC Barcelona




Ugens mest læste

Seneste nyheder