Annonce


Annonce

Annonce

Messi inviterede holdkammeraterne på middag

Nyheder - 8. december 2017




Lionel Messi valgte denne fredag at invitere sine holdkammerater på middag i Bellavista del Jardín del Norte i Barcelona, som han ejer sammen med sin familie. Her stod han som vært for den traditionelle middag, der ikke inkluderede nogle fra trænerstaben.

Messi forlængede for nyligt sin kontrakt og fik på træningsanlægget dagen efter klapsalver. Denne fredag ville han så give lidt tilbage, da stort set alle fra truppen dukkede op til en omgang middag. Det var kun André Gomes, Rakitic, Aleix Vidal og Cillessen, som ikke havde mulighed for at deltage.

Middagen blev også benyttet til at øge stemningen i truppen forud for den svære udebane kamp søndag aften. I forvejen er stemningen rigtig god i truppen, da man topper La Liga og sikkert gik videre fra gruppespillet i Champions League. Alt ser altså rigtig fornuftigt ud på nuværende tidspunkt og truppen bliver kun stærkere når de skadede spillere snart vender tilbage.

Barcelona har to svære udekampe tilbage i år: Villarreal og Real Madrid. Det er absolut ikke to mandskaber, som man let kører over på udebane og derfor er det vigtigt, at stemningen i truppen er god og det var noget som middagen i dag hjalp med. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Messi inviterede holdkammeraterne på middag

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder