Barca udnyttede Villarreals røde kort: 0-2

Nyheder - 10. december 2017

Barcelona var taget til Villarreal søndag aften, hvor en svær udekamp stod på menuen. Første halvleg var præget af langsomt og idéløst spil, men i anden halvleg fik Villarreal et rødt kort og så satte Barcelona fart og sikrede sig sejren.

Ter Stegen, Roberto, Piqué, Vermaelen, Alba, Rakitic, Busquets, Denis, Paulinho, Messi og Suárez

Cillessen, Semedo, Vidal, David Costas, Digne, Gomes og Alcácer

- 0-1 72' - Suárez
- 0-2 82' - Messi

4'
- PÅ TRÆVÆRKET! Denis Suárez sender hjørnesparket ind i feltet og Piqué kommer højt og header til den, men træværket redder hjemmeholdet.

16'
- Stor chance til Villarreal, som bryder igennem i Barcelonas venstre side. Et indlæg svinges ind til en umarkeret Roberto Soriano, som flugter mod Ter Stegens mål. Tyskeren disker dog op med en fornem redning.

18'
- Bolden skifter ofte banehalvdel, men de to mandskaber spiller langsom og chancerne er meget få indtil videre.

20'
- Messi hægtes på kanten af feltet og får frispark.

22'
- Messi sparker selv med en god placering, men keeperen er helt ude ved stolpen og pille bolden.

31'
- Barcelona har svært ved at kombinere sig igennem og må konstant spille rundt halvvejs inde på Villarreal banehalvdel. Højre siden bliver nærmest ikke brugt og alt initiativ kommer ude fra Alba og Denis Suárez kombineret med Paulinho og Messi. Her forsøger Denis lykken fra 30 meters afstand, men den går også 30 meter over mål.

35'
- Elendigt af Rakitic, som slet ikke orienterer sig før han header bolden tilbage. Soriano opsnapper den, men Roberto redder sin holdkammerat.

36'
- Villarreal kontra nummer 117 i kampen. Vermaelen kommer ind med en skidt tackling og Soriano får fri skudmulighed, men han rammer den helt forkert og den går klart forbi målet.

38'
- MESSI! TÆT PÅ! Busquets og Paulinho arbejder ihærdigt og vinder kuglen tilbage. Messi trækker fri i skudposition og fyrer af, men den sniger sig lige forbi kassen.

58' - ind-/udskiftning
- Paco kommer ind. Denis går ud.

59'
- Suárez forsøger sig, men keeperen redder.

60'
- STOR chance! Alba finder Messi, men igen må argentineren se sit forsøg snige sig forbi målet.

60' - RØDT KORT!
- Raba kommer for sent i en tackling på Busquets og modtager et korrekt rødt kort.

67'
- Suárez forsøger med et godt skud, men stolpen redder for værterne.

68' - ind-/udskiftning
- Paulinho går ud. Vidal kommer.

71'
- TÆT PÅ IGEN! Messi spiller bolden ud til Alba, som igen finder Messi. Argentineren tager chancen, men denne gang redder sidenettet for Villarreal.

72' - MÅL!!
- Så kom det velfortjente mål endelig! Messi finder Suárez med en snu aflevering. Suárez finder Paco, som prikker den i dybden til Suárez. Han tager et træk forbi en modstander og videre forbi keeperen før han sikkert scorer til 0-1.

76'
- Et langskud fra Manu Trigueros men Ter Stegen redder flot i flyvende stil.

81'
- SUÀREZ! KÆMPE AFBRÆNDER! Messi kører rundt med de gule folk i feltet og vipper den smukt ud til Suárez, som er helt alene. Men han rammer bolden fuldstændig skævt med sin flugter.

83' - MÅL!!
- Så står der 0-2! Ruiz dummer sig efter et målspark og spiller den lige i fødderne på Busquets. Han finder straks Messi, som på smuk vis trækker igennem to spillere, som løber sammen. Inde i feltet er han iskold og placerer bolden sikkert i målet til 0-2.

86' - ind-/udskiftning
- Busquets bliver taget ud. André Gomes kommer ind.

89'
- Messi dribler igen på kanten af feltet og bliver hægtet. Frispark i en farlig position.

89'
- Messi giver kuglen til Suárez, som bliver grebet ud af keeper Asenjo.

- Barcelona vinder og bibeholder presset på forfølgerne. Næste kamp er hjemme mod Deportivo la Coruna før turen går til Bernabeu og kampen mod Real Madrid. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder