Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Messi har aldrig scoret mod Chelsea

Nyheder - 12. december 2017




Der findes nærmest ikke et hold, som Messi har mødt uden at han har scoret mål mod dem. Men Chelsea er blandt sjældenhederne. Således har Messi mødt englænderne otte gange uden at score et eneste mål. Èn sejr, fem uafgjorte og to nederlag er det blevet til.

Petr Cech stod på mål for Chelsea i seks ud af de otte kampe. De to andre kampe var med Hilario i kassen for Chelsea. Messi har dog knækket koden til at score på Cech efterfølgende, da han scorede to gange mod Arsenal sidste år. Han får nu en ny chance for at score mod Chelsea.

Den første kamp for Messi mod Chelsea var i 2006, hvor Messi fik 25 minutter på banen. Han fik efterfølgende fuld spilletid i de syv kampe, men formåede altså aldrig at komme på scoringstavlen. Han fik dog en assist, da Iniesta scorede sit historiske mål på Stamford Bridge.

Kampene mod Chelsea afvikles den 20. februar på Stamford Bridge og den 14. marts på Camp Nou. Barcelona skaffede fordelen af at spille hjemme i returkampen gennem deres førsteplads i gruppespillet. Chelsea missede førstepladsen i gruppespillets sidste kamp. Her formåede de ikke at slå Atletico Madrid. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Messi har aldrig scoret mod Chelsea

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder