Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Messi har aldrig scoret mod Chelsea

Af Mohammed Sayegh - 12. DECEMBER 2017


Messi har aldrig scoret mod Chelsea


Der findes nærmest ikke et hold, som Messi har mødt uden at han har scoret mål mod dem. Men Chelsea er blandt sjældenhederne. Således har Messi mødt englænderne otte gange uden at score et eneste mål. Èn sejr, fem uafgjorte og to nederlag er det blevet til.

Petr Cech stod på mål for Chelsea i seks ud af de otte kampe. De to andre kampe var med Hilario i kassen for Chelsea. Messi har dog knækket koden til at score på Cech efterfølgende, da han scorede to gange mod Arsenal sidste år. Han får nu en ny chance for at score mod Chelsea.

Den første kamp for Messi mod Chelsea var i 2006, hvor Messi fik 25 minutter på banen. Han fik efterfølgende fuld spilletid i de syv kampe, men formåede altså aldrig at komme på scoringstavlen. Han fik dog en assist, da Iniesta scorede sit historiske mål på Stamford Bridge.

Kampene mod Chelsea afvikles den 20. februar på Stamford Bridge og den 14. marts på Camp Nou. Barcelona skaffede fordelen af at spille hjemme i returkampen gennem deres førsteplads i gruppespillet. Chelsea missede førstepladsen i gruppespillets sidste kamp. Her formåede de ikke at slå Atletico Madrid.

Kommende kampe på Viaplay

16/01 - 20:45 Leicester - Fleetwood
17/01 - 21:00 Espanyol - FC Barcelona
Ugens mest læste

Seneste nyheder