Annonce


Annonce

Annonce

Paulinho nomineret til Samba d'Or

Nyheder: Af Sahel Nawzadi - 12. december 2017




Den 29-årige Paulinho kom til Barcelona fra den kinesiske klub, Guangchou Evergrande, og har indtil videre opnået 20 kampe med FC Barcelona. Før sin ankomst var der visse spekulationer om hvorvidt han ville slå igennem i FC Barcelona, men den brasilianske midtbanespiller har uden tvivl overrasket tilhængerne med sine gode præstationer.

Paulinho har været en vigtig spillebrik for Barcelonas ubesejrede stime. Både i Champions League og La Liga, har han imponeret.

Det er på baggrund af disse præstationer at Paulinho nu er nomineret til den brasilianske pris ’Samba d’Or’, som overrækkes til den bedste brasilianske fodboldspiller i Europa. Titlen overrækkes af organisationen ’Sambafoot Company’, som er en populær brasiliansk fodboldavis. Afstemningerne foretages af journalister, professionelle fodboldspillere og internet brugere.

Det skal dog understreges at Paulinho står over for nogle andre velspillende fodboldspillere såsom Ballon d’Or-bronzevinderen Neymar, Dani Alves, Marcelo og den seneste ’Samba d’Or’ vinder, Phillipe Coutinho.

Gå ind og stem på dine favoritter. Klik her for at stemme
Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Paulinho nomineret til Samba d'Or

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder