Annonce


Annonce

Annonce

Liverpool har udpeget Coutinho-erstatning

Nyheder: Af Sajad Koftan - 13. december 2017




Den engelske Premier League-klub Liverpool har nu fundet deres ønske-spiller, hvis Coutinho forlader Merseyside til fordel for Camp Nou allerede til Januar.

Liverpool er angiveligt interesseret i at hente den franske Monaco-stjerne, Thomas Lemar - en af de bedste spillere i Monacos trup.

Den franske storklub er ude af årets europæiske turneringer, og skulle derfor være interesseret i at fylde penge-posen op og dermed starte på en frisk på spiller-markedet

Det franske medie L´Equiipe, som har bragt nyheden, hævder at Liverpool skulle være klar med små 700 mil. kr for Monaco-stjernen, som Jurgen Klopp allerede var ude efter i sommers.

Monacos vice-præsident regnede da også med at skulle skille sig af med sin store stjerne i sommers, da flere klubber forsøgte at charmere sig ind på Lemar og Monaco, heriblandt Liverpool og Arsenal.

- Vi har nogle fantastiske spillere i truppen, som vi faktisk regnede med ville blive solgt i sommers, grundet den store efterspørgsel. Men de blev i klubben.

- Men det er vist rimeligt at sige at Thomas Lemar er en af dem som vil forlade klubben allerede næste år, udtalte vice-præsidenten til det franske medie forlelen.

Flere kendte fodbold-eksperter fra nær og fjern har opfordret den brasilianske Liverpool-stjerne Philippe Coutinho til at skifte Liverpool ud med Barcelona, for at fremme sin egen karriere.

Under alle omstændigheder bliver det spændende til Januar.

Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Liverpool har udpeget Coutinho-erstatning

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder