Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Liverpool har udpeget Coutinho-erstatning

Nyheder: Af Sajad Koftan - 13. december 2017


Liverpool har udpeget Coutinho-erstatning


Den engelske Premier League-klub Liverpool har nu fundet deres ønske-spiller, hvis Coutinho forlader Merseyside til fordel for Camp Nou allerede til Januar.

Liverpool er angiveligt interesseret i at hente den franske Monaco-stjerne, Thomas Lemar - en af de bedste spillere i Monacos trup.

Den franske storklub er ude af årets europæiske turneringer, og skulle derfor være interesseret i at fylde penge-posen op og dermed starte på en frisk på spiller-markedet

Det franske medie L´Equiipe, som har bragt nyheden, hævder at Liverpool skulle være klar med små 700 mil. kr for Monaco-stjernen, som Jurgen Klopp allerede var ude efter i sommers.

Monacos vice-præsident regnede da også med at skulle skille sig af med sin store stjerne i sommers, da flere klubber forsøgte at charmere sig ind på Lemar og Monaco, heriblandt Liverpool og Arsenal.

- Vi har nogle fantastiske spillere i truppen, som vi faktisk regnede med ville blive solgt i sommers, grundet den store efterspørgsel. Men de blev i klubben.

- Men det er vist rimeligt at sige at Thomas Lemar er en af dem som vil forlade klubben allerede næste år, udtalte vice-præsidenten til det franske medie forlelen.

Flere kendte fodbold-eksperter fra nær og fjern har opfordret den brasilianske Liverpool-stjerne Philippe Coutinho til at skifte Liverpool ud med Barcelona, for at fremme sin egen karriere.

Under alle omstændigheder bliver det spændende til Januar.27/03 - 17:50 Rusland - Frankrig
27/03 - 20:00 Danmark - Chile
27/03 - 20:45 Belgien - Saudi Arabien
27/03 - 20:45 Tyskland - Brasilien Anbefalet
27/03 - 21:00 England - Italien
28/03 - 01:00 USA - Paraguay


Ugens mest læste

Seneste nyheder