Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Liverpool har udpeget Coutinho-erstatning

Nyheder: Af Sajad Koftan - 13. december 2017


Liverpool har udpeget Coutinho-erstatning

Den engelske Premier League-klub Liverpool har nu fundet deres ønske-spiller, hvis Coutinho forlader Merseyside til fordel for Camp Nou allerede til Januar.

Liverpool er angiveligt interesseret i at hente den franske Monaco-stjerne, Thomas Lemar - en af de bedste spillere i Monacos trup.

Den franske storklub er ude af årets europæiske turneringer, og skulle derfor være interesseret i at fylde penge-posen op og dermed starte på en frisk på spiller-markedet

Det franske medie L´Equiipe, som har bragt nyheden, hævder at Liverpool skulle være klar med små 700 mil. kr for Monaco-stjernen, som Jurgen Klopp allerede var ude efter i sommers.

Monacos vice-præsident regnede da også med at skulle skille sig af med sin store stjerne i sommers, da flere klubber forsøgte at charmere sig ind på Lemar og Monaco, heriblandt Liverpool og Arsenal.

- Vi har nogle fantastiske spillere i truppen, som vi faktisk regnede med ville blive solgt i sommers, grundet den store efterspørgsel. Men de blev i klubben.

- Men det er vist rimeligt at sige at Thomas Lemar er en af dem som vil forlade klubben allerede næste år, udtalte vice-præsidenten til det franske medie forlelen.

Flere kendte fodbold-eksperter fra nær og fjern har opfordret den brasilianske Liverpool-stjerne Philippe Coutinho til at skifte Liverpool ud med Barcelona, for at fremme sin egen karriere.

Under alle omstændigheder bliver det spændende til Januar.Odds-tilbud
Få odds 6,00 på at Real Madrid slår Viktoria Plzen
Få odds 6,00 på at Liverpool slår Røde Stjerne
Få odds 12,00 på at FCK slår Slavia Prag
Der henvises til Betfairs eget reglement
22/10 - 21:00 Arsenal - Leicester
23/10 - 18:55 AEK - Bayern München
23/10 - 21:00 Manchester United - Juventus Anbefalet
23/10 - 21:00 Real Madrid - Viktoria Plzen
23/10 - 21:00 Shakhtar Donetsk - Manchester City
24/10 - 18:55 PSV - Tottenham
24/10 - 21:00 FC Barcelona - Inter Anbefalet
24/10 - 21:00 PSG - Napoli Anbefalet


Ugens mest læste

Seneste nyheder