Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Semedo forsvarer Ronaldos måltørke

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 13. december 2017


Semedo forsvarer Ronaldos måltørke

Cristiano Ronaldo scorer ikke mange mål i La Liga i øjeblikket selvom han af og til lægger op til mål og samtidig scorer i Champions League. Hans landsmand, Nelson Semedo, er dog ude med en mindre forsvarstale og kalder sig selv for priviligeret - han spiller nemlig både med Messi og Ronaldo.

- Han scorer ikke så meget i ligaen, men han assisterer stadig og scorer i Champions League. Men min mening er, at det ikke kun er Ronaldos skyld. Det er overordnet set fordi at holdet ikke spiller så godt og det straffes han for. Han får ikke så mange bolde som før og holdet skaber ikke så meget chancer, men han er stadig en stor spiller, som giver alt på banen.

- Jeg føler mig meget heldig at spille med både Messi og Ronaldo. Der er ikke mange, som får den mulighed. Lige nu er det kun mig og André Gomes som kan nyde godt af det, og jeg føler mig meget priviligeret. Det er let at spille med de bedste og det er de to i den grad. Begge spillere gør det let - de er ekstraordinære og deres statistikker fortæller alt, fortæller Semedo til Mais Futebol.

- De har forskellige karaktertræk, men det er let at spille med dem. Giv dem bolden og så kan de afgøre en kamp, fortæller portugiseren slutteligt.

Odds-tilbud
Få odds 10,00 på at Brøndby slår OB
Der henvises til Betfairs eget reglement


Ugens mest læste

Seneste nyheder