Annonce


Annonce

Annonce

Iniesta i et langt interview

Nyheder: Af Sahel Nawzadi - 13. december 2017




Endnu en gang har Barcelona anføreren, Andres Iniesta, deltaget i en pressekonference med øl-fabrikanten ’Estrella Damm’. En pressekonference, der indeholder adskillige interessante emner såsom minderne fra Stamford Bridge, Mascherano, Neymar Jr. og meget mere.

Om UEFA Champions League kampen mod Chelsea:
- Det første jeg tænkte var, at det ville blive en svær kamp mod et stærkt hold. På den anden side er der så mange gode minder. Faktisk nogle af de bedste på det personlige niveau for mit vedkommende, som jeg har oplevet. Dog er det fortiden, og vi vil fokusere på, at gøre fremskridt i turneringen.

Om sin skade:
- Det var ikke rigtig nogen skade, men mere det at jeg følte mig dårlig tilpas. Nu har jeg det mere eller mindre godt. Jeg håber at være klar på søndag. Vi er tilbage på træningsbanen i morgen og jeg er optimistisk omkring weekendens kamp.

Om Mascheranos situation:
- Nej, vi er ikke bekymret for at miste ham. Det ikke er officielt og vi har ikke hørt noget fra ham selv sige at han er på vej væk. Javi er fortsat en vigtig spiller for os. Jeg ønsker han fortsætter her. Han er vigtig for holdet. Vi vil se, hvad der sker, men et hvert menneske tænker på, hvad der er bedst for en selv uden at ødelægge en klub. Efter alle de år han har tjent klubben, er der ingen tvivl om, hvad han føler for klubben.

Om Yerry Mina og Coutinho rygterne:
- De har begge deres kvaliteter og kunne være vigtige forstærkninger, men de spiller fortsat for deres klubber. Hvis klubben vil have dem er det fordi, de tænker at det er nødvendigt og at de har, hvad der skal til. Her er der ikke tid til nederlag eller uafgjorte resultater. Det vil først gå op for dem, den dag de er her. De ville være gode indkøb, men det er ikke realiteten lige nu, hvilket gør det svært at konkludere når noget ikke er sket.

Om rygterne, der sender Neymar til Real Madrid:
- Alt kan ske i fodbold. Vi har oplevet tit oplevet det umulige blive til virkelighed. Jeg ville være ligeglad hvis det skete, måske ville det irritere mig lidt fordi han kan gøre forskellen i en kamp, samt styrke rivalerne. Dog er jeg ikke bekymret.

Om Ronaldo som verdens bedste:
- Jeg ved ikke helt præcist om det var hans ord. Enhver person har sine egne meninger og holdninger. En spiller på hans niveau med fem ’Ballon d’Or’-titler… det er klart han er blandt de bedste. Når det så er sagt, så har vi alle vores egne præferencer. Min er meget klar. Jeg foretrækker min holdkammerat, Leo, for alt han har præsteret og fortsat gør. Som sagt har alle sin smag. Vinderne af disse titler er altid fair. Jeg synes ikke det er unfair at Ronaldo vinder fem. Han løb med flest stemmer.
Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Iniesta i et langt interview

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder