Annonce


Annonce

Annonce

Messi: Jeg håber fodbolden betaler sin gæld

Nyheder: Af Sahel Nawzadi - 13. december 2017




Messi deltog fornyligt i et interview med FIFA.com, hvor han kommenterede på det kommende verdensmesterskab i 2018. Som bekendt kæmpede Lionel Messi og Argentina sig ved sidste VM frem til finalen, hvor man tabte til tyskerne. Men denne gang har Messi planer om at slå hele vejen igennem – også i finalen.

Det er snart tid til VM i Rusland, og Argentina har uden tvivl været igennem meget for at nå så langt. Dog mener Lionel Messi at man burde have kvalificeret sig noget nemmere, hvis bare det havde gået som det skulle.

- Vi skulle igennem noget vi hverken havde forudset eller fortjent. Vi havde tidlige kampe mog Peru og Venezuela, som vi kunne have vundet meget nemt. Hvis vi gjorde det, så skulle vi ikke igennem alt det i sidste ende. Vi havde fire svære kampe med en ny træner, men landsholdet er under forandring nu, hvor Ecuador kampen er bag os, forklarer den argentinske troldmand.

Under interviewet tog Messi et kig tilbage på nederlaget i VM-finalen tilbage i 2014 mod Tyskland. Her gør han det klart at det er et af de bedste minder samtidig med at det er et meget bittert minde på baggrund af, hvordan det hele endte.

- Smerterne har fortsat ikke helet sig. Jeg ved ikke om de nogen sinde vil hele sig. Måske skal vi bare leve med det. Måske vil de altid være der. VM-finalen vil altid være et godt minde, men samtidig også et meget bittert et på baggrund af, hvordan det hele endte.

Efter Argentina kvalificerede sig til VM 2018 efter et hattrick af Messi, udtalte cheftræner Jorge Sampaoli, at fodbolden skylder Messi et VM-trofæ. Det er Messi enig i.

- Ja. Han sagde også det samme personligt til mig. Jeg håber at fodbolden betaler sin gæld til mig, siger Messi og griner højlydt.

Som afrunding på interviewet kommenterede Messi på sin personlige udvikling. Til det sagde han følgende:

- For at være ærlig har jeg aldrig tænkt over, hvad jeg ville føle når jeg rundede 30. Men jeg er meget glad for både mit personlige liv og fodboldens verden. Jeg synes jeg er i en god form både på og udenfor banen.
Man bliver hele tiden bedre. Som tiden er gået har jeg forbedret mig og fulgt op med nyere ting, afslutter han til sidst.
Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Messi: Jeg håber fodbolden betaler sin gæld

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder