Annonce


Annonce

Annonce

Valverde satser ikke på Dembélé mod Real Madrid

Nyheder - 16. december 2017




Ousmane Dembélé er efterhånden sin skade kvit og snart klar til at vise sine kvaliteter på fodboldbanen igen, men indtil da handler det om at bygge på stille og roligt og få ham tilbage i form. På dagens pressemøde erkendte Valverde, at det ville være en stor risiko at tage, hvis man sender Dembélé i spil mod Real Madrid om en uge.

Om Dembélé
- Han har det godt og er begyndt at træne med gruppen, men han har endnu ikke gennemført alle træninger på lige fod med de andre. I næste uge bygger vi mere på og vi håber, at han er klar til januar. Før det vil det være for stor en risiko at sende ham i spil, fortalte Valverde.

Om Busquets' karantænefare
- Man ved aldrig hvordan kampen forløber. De vigtigste tre point finder sted i morgen. Han kan få et gult kort på hvert et tidspunkt, men vi tager beslutningen i morgen.

Om Rafinha
- Han har været skadet i lang tid og har nu været sammen med holdet i endnu en uge. Han har arbejdet utroligt hårdt for at komme tilbage - og at gøre det alene er ikke nemt. Det er nu tid til at han kan være en del af holdet igen, men vi er meget forsigtige med muskelproblemer. Vi håber, at han er klar til januar.

Om El Clásico
- Vores mål er at vinde i morgen. Vi tænker ikke på El Clásico. I morgen har vi pt. den vigtigste kamp mod en svær modstander i Depor. Vores plan er at hente tre point og vi ved, at det bliver svært, men vi er optimistiske. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Valverde satser ikke på Dembélé mod Real Madrid

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder