Annonce


Annonce

Annonce

Paulinho: Real Madrid er fyldt med kvalitet

Nyheder - 22. december 2017




Paulinho har overrasket alle med sine gode præstationer for Barcelona. Hans defensive arbejde kombineret med flot offensiv fodbold og gode forståelse med Lionel Messi har hurtigt gjort ham til en elsket mand i Catalonien.

I morgen står han for første gang over for Real Madrid for Barcelona og her sigter han efter en sejr, men det kræver, at man spiller 'perfekt'.

- Jeg forsøger altid at give mit bedste. At score mål bekymrer mig ikke, selvom det er dejligt at score. Mit mål er at hjælpe holdet med at vinde kampe.

- Jeg tænker kun på at hjælpe mine holdkammerater og hjælpe Barcelona med at opnå klubbens mål; nemlig at vinde trofæer. For at vinde trofæer, så skal man vinde store kampe som El Clásico.

- Vi har masser af selvtillid og vi har det godt lige nu. Vi ved, at det bliver svært i alle turneringer, men vi er inde i en positiv stime og vi er meget solide.

- Real Madrid er fyldt med kvalitet, så vi skal være på bolden i 90 minutter. Vi bekymrer os ikke om dem; men om os selv. Vi skal spille næsten perfekt for at vinde for El Clásico kan blive afgjort på ét øjeblik i kampen, fortæller Paulinho til klubbens TV-kanal.

Paulinho forventes at starte på banen i morgen i en 4-4-2 opstilling med Suárez og Messi på toppen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Paulinho: Real Madrid er fyldt med kvalitet

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder