Piqué gik efter en afklapsning af Real Madrid

Nyheder - 25. december 2017

Gerard Piqué har sine holdninger og er en stærk mand når det kommer til at ytre meninger. Forsvarsspilleren har aldrig bladet for munden og siger altid sin mening - og blandt andet derfor er han en hadet mand i Madrid.

Han er stor tilhænger af, at Catalonien løsriver sig fra Spanien og han er ikke bange for at fortælle det. Hver gang han spiller for det spanske landshold, bliver han svinet til af tilhængerne og hver gang han dukker op på Santiago Bernabeu, så bliver han også her svinet til. Og i lørdags gik han efter et hårdt modsvar.

Barcelona havde en svær første halvleg på Bernabeu, men på utrolig vis formåede man at holde legestue med madrilenerne i anden halvleg og det kastede tre mål af sig. Ved stillingen 1-0 til Barcelona fik Dani Carvajal direkte rødt kort for at lege målmand i feltet og Messi scorede efterfølgende fra pletten.

I forbindelse med Messis jubelscene tog Piqué over og råbte følgende til sine medspillere 'Vi skal have flere! Flere mål! Flere mål!'. Oppe 2-0 og en mand i overtal dominerede Barcelona klart kampen og man fik da også et mål i de døende minutter, da Messi med blot én fodboldstøvle på fik lagt bolden ind i feltet til Aleix Vidal, der sparkede bolden i kassen til ydmygende 3-0.

Piqués ønske om at ydmyge Real Madrid gik i opfyldelse - og i tabellen er Barcelona hele 14 point foran de evige rivaler. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder