Annonce


Annonce

Annonce

Sergi Robertos hattrick på Bernabeu

Nyheder - 25. december 2017




Pep Guardiola sagde for nogle år siden, at Sergi Roberto ville udvikle sig til en speciel spiller når han endelig fik sit gennembrud. Det har han i den grad fået og selvom han ikke er decideret højreback, så giver han alligevel stor konkurrence til Nelson Semedo og Aleix Vidal.

Robertos udvikling har været fantastisk at følge og han leverer stort set altid på et højt niveau. Mod Real Madrid i lørdags var han igen involveret i mål og det var tredje kamp på ærkerivalernes stadion, at han deltog i en offensiv aktion, som udmøntede sig i et mål.

For to sæsoner siden brød han Real Madrids kæder med et skærende løb før han fandt Luis Suárez, som med ydersiden udplacerede Keylor Navas og scorede til 0-1. Da kampen var slut stod der 0-4 på måltavlen. I sidste sæson havde han atter engang en afgørende fod med i spillet, da han fra egen højreback-position drev bolden frem over midtbanen. Herfra fandt han André Gomes, som sendte Alba i dybden. Backen sendte bolden skråt tilbage i banen til Lionel Messi, som i sidste sekund scorede til 2-3.

I lørdags var det store spørgsmål om Sergi Roberto skulle starte eller om Valverde ville give pladsen til Vidal eller Semedo. Igen blev det Roberto og igen havde han en fod med i det første mål. Busquets drev gæk med Real Madrids offensiv før han sendte bolden ned langs banen til Rakitic. Kroaten tog et strålende løb og fandt Sergi Roberto, som med sit første touch sendte bolden på tværs af feltet til Suárez. Uruguayaneren var iskold og sparkede læderet i målet til 0-1.

Dermed blev det altså til et fornemt hattrick for Sergi Roberto, som til trods for sin noget ukendte position på banen altid stråler når han får spilletid. Han blev senere i opgøret rykket op på midtbanen da Nelson Semedo blev skiftet ind. I overtiden blev han skiftet ud til fordel for Vidal, som lukkede med sit mål til 0-3. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Sergi Robertos hattrick på Bernabeu

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder