Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Barcelona tilbyder Roberto en livstidskontrakt

Nyheder - 31. december 2017




Sergi Roberto vandt for nyligt en fairplay-pris og i den forbindelse bekræftede han, at kontraktforlængelsen var på vej. Men den er endnu ikke blevet offentliggjort og nu mener mediet AS, at der er opstået problemer omkring ønskerne fra begge sider.

Til trods for at Roberto kun er 25 år, så ønsker Barcelona at give ham en livstids-kontrakt. Klubben er så glade for deres selvudviklede spiller, at de ønsker at holde på ham i resten af hans karriere.

- Der er en forskel i, hvad klubben ønsker og hvad spilleren ønsker. Men det er ikke noget, som ikke kan blive fikset. Der ligger forhåbentligt en ny kontrakt klar i løbet af de kommende uger, skulle kilder tæt på Roberto have fortalt til AS.

Roberto er klar til at indgå i et langt forhold til Barcelona, men det kræver så at klubben går all in i forsøget på at give ham, hvad han ønsker. Hvad der er tale om er endnu uvist, men en forlængelse kommer helt sikkert i starten af det nye år. Det er begge parter interesseret i.

Når indeværende sæson slutter, rejser Roberto til London for at blive gift med sin partner Coral Simanovich. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barcelona tilbyder Roberto en livstidskontrakt

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder