Annonce


Annonce

Annonce

Officielt: Dembélé er meldt klar igen

Nyheder - 2. januar 2018




Efter dagens træning kunne Barcelonas klublæger endelig konstatere, at Ousmane Dembélé er sin skade kvit og han fik derfor det grønne lys til stor glæde. Efter mere end tre måneder på sidelinjen er han nu klar til at spille igen.

Den 17. september blev han meldt skadet i 3-4 måneder. I udekampen mod Getafe i Madrid tog han sig pludselig til båglåret før han satte sig i græsset. Efter at lægerne havde set ham an, blev han skiftet ud og klubben kom efterfølgende med skrækmeldingen om, at han skulle opereres.

Operationen i Finland gik som planlagt og han skulle efterfølgende holde sig i ro før han så småt begyndte med sin genoptræning. Inden opgøret mod Real Madrid trænede han med på normalt vis, men El Clásico var urealistisk, da man ikke ønskede at tage nogle chancer. I dag trænede han så igen med og det var nok til at klublægerne kunne melde ham klar. Han forventes derfor at blive udtaget til opgøret mod Celta Vigo. Truppen udtages i morgen og kampen afvikles torsdag aften klokken 19.00.



Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Dembélé er meldt klar igen

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder