Annonce


Annonce

Annonce

Valverde: Umtiti-rygter bekymrer mig ikke

Nyheder: Af Sahel Nawzadi - 3. januar 2018




I dag stod cheftræner, Ernesto Valverde, endnu en gang foran journalisterne til dagens pressemøde, hvor han blandt andet snakkede om Umtiti-rygterne samt tilføjede en kommenter til Coutinho-sagen.

Valverde er på ingen måde bekymret for at Umtiti skulle forlade FC Barcelona til fordel for Manchester City, som umiddelbart er villige til at udløse spillerens frikøbklausul på 60 millioner euro. Dog er Valverde overbevist om at franskmanden er glad for, hvor han befinder sig i øjeblikket.

- Jeg behøver ikke at bekymre mig om, hvad andre klubber kunne finde på. Umtiti er en fantastisk spiller og jeg håber vi kan nyde af hans tilstedeværelse i mange år endnu, forklarer Valverde til dagens presse.

Det er på baggrund af Citys lille krise nede i forsvarskæden, med en skadet Kompany samt Mangala, som ikke har imponeret Pep Guardiola, at man er på jagt efter endnu en forsvarsspiller. Her har Umtiti vækket interesse hos den engelske storklub, med sine flotte præstationer og meget lav frikøbsklausul – igen, den lave frikøbklausul bekymrer ikke Valverde.

- Disse klausuler eksisterer, men det er ikke altafgørende. Spilleren skal også have lyst til at forlade, afslutter han omkring Umtiti-rygterne.

Til slut runder Valverde af med at knytte en kommentar til et af de største emner, som diskuteres meget i klubben her for tiden, nemlig ankomsten af den brasilianske Phillipe Coutinho.

- Coutinho spiller for et andet hold. Han er selvfølgelig en god spiller, men jeg er tilfreds med de spillere vi har her. Vi ved ikke, hvad der vil ske i fremtiden, afslutter han.
Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Valverde: Umtiti-rygter bekymrer mig ikke

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder