Annonce


Annonce

Annonce

Real-legende: Ronaldo er foran Messi

Nyheder: Af Sajad Koftan - 4. januar 2018




Real Madrids tidligere frisparks-komet og bomstærke forsvars-back, Roberto Carlos, har en tydelig og konkret mening, når det kommer til at skulle udpege verdens bedste fodboldspiller - en opgave som selv de største eksperter og fodbold-analytikere har svært ved.

Verdens hårdeste spark. Sådan kan man nemt beskrive Real Madrid-legenden Roberto Carlos, som var mest kendt for at sende missiler afsted mod modstandernes mål - ofte med blafrende netmasker i sidste ende.

I et interview med mediet Fox Sports har den tidligere Madrid-back forklaret, hvorfor han ser Cristiano Ronaldo som værende et skridt foran magiske Messi i det samlede kapløb, om at kunne kalde sig for verdens bedste fodboldspiller.

- Jeg så Ronaldo træne hver dag. Ronaldos attitude og arbejds-moral er unik, ligesom hans arbejdsindsats er til kampene.

- Ronaldo forsøger konstant at blive bedre hver eneste dag. Netop dét gør Ronaldo bedre end Messi.

- Messi er selvfølgelig et fænomen, uden at skulle nævne Neymar i den ombæring.

- Men Ronaldos træning er helt utrolig, både hvad angår professionalismen, koncentrationen og motivationen, som jo gør ham en tand bedre end Messi i det samlede regnskab, fortalte den pensionerede legende til mediet.

Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Real-legende: Ronaldo er foran Messi

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder