Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Klausul: Messi kan smutte gratis

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 5. januar 2018


Klausul: Messi kan smutte gratis

Lionel Messi kunne for nyligt endelig underskrive sin kontraktforlængelse efter flere måneders ventetid. Det er over et halvt år siden, at klubben bekræftede, at parterne var nået til enighed om en forlængelse, men underskriften manglede.

Den kom den 25. november, da han sammen med Bartomeu dukkede op til en fotosession og underskrev forlængelsen. Det gav en masse ro på de indre og ydre linjer, men nu erfarer El Mundo, at argentineren fik inkluderet en klausul i sin nye kontrakt der gør, at han kan smutte gratis.

Med forlængelsen har han en frikøbsklausul på 700 millioner euro svarende til 5,2 milliarder kroner. Det bliver ikke igennem dette beløb, at han forlader klubben - der kommer næppe en klub og køber ham fri.

Til gengæld kan Messi smutte gratis fra Barcelona såfremt Catalonien bliver selvstændig og det berører klubben negativt. Således skulle han være klar til at spille videre hvis klubben befinder sig i La Liga, Premier League, Bundesligaen eller Ligue 1. Men hvis Cataloniens selvstændighed betyder, at klubben skal spille i en catalansk liga, så er han klar til at pakke sin kuffert.

Klausulen gør nemlig at han i det sidste tilfælde kan skifte fra Barcelona ganske gratis. Det forventes også at andre store profiler skifter væk såfremt Barcelona pludselig skal spille i en catalansk liga mens klubbens struktur og økonomiske planer ligeledes skal omlægges.

At spille i en catalansk liga er dog bestemt ikke sandsynligt på nuværende tidspunkt selv hvis Catalonien går hen og bliver selvstændig.

Odds-tilbud
Få odds 10,00 på at FCK slår Bordeaux
Der henvises til Betfairs eget reglement
Ugens mest læste

Seneste nyheder