Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Her er tallene bag Coutinho-skiftet

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 6. januar 2018


Her er tallene bag Coutinho-skiftet

Alle medier i England og Spanien melder om en konkret aftale mellem Liverpool og Barcelona om Philippe Coutinho og lige nu venter man blot på at de to klubber offentliggør skiftet. I mellem tiden er der blevet kigget på de høje tal.

Coutinho får en 5-årig kontrakt. Hans frikøbsklausul kommer til at lyde på 400 millioner euro svarende til 3 milliarder kroner. Han har selv opgivet 111 millioner kroner for at få skiftet ført igennem i dette transfervindue. Prisen for Barcelona lyder på 1,2 milliarder kroner hvilket betyder, at Coutinho bliver historien næstdyreste spiller - kun bag ved Neymar, der blev solgt for 1,6 milliarder kroner.

Sky Sport, BBC, SPORT, Mundo Deportivo, AS, Marca m.fl. bekræfter lørdag aften, at handlen er gået igennem og at Coutinho derfor er på vej til Barcelona, hvor han i morgen kommer til at sidde på lægterne til hjemmekampen mod Levante. Daily Mail-fotografen Andy Hooper fik endda skudt nogle billeder af Coutinho på vej til Barcelona. Her er planen, at han ankommer i aften hvorefter handlen endegyldigt kan blive bekræftet. Om klubberne offentliggør handlen i aften eller i morgen er endnu uvist.

Lige nu handler det blot om at vente på at verdens næstdyreste fodboldhandel ser dagens lys.

Odds-tilbud
Få odds 10,00 på at FCK slår Bordeaux
Der henvises til Betfairs eget reglement
Ugens mest læste

Seneste nyheder