Annonce


Annonce

Annonce

Coutinho: En drøm går i opfyldelse

Nyheder - 8. januar 2018




Efter intense forhandlinger er Philippe Coutinho endelig blevet FC Barcelona-spiller og det glæder ham rigtig meget. I går fik han lov til at bevæge sig rundt på Camp Nou og se en masse historie samtidig med at han deltog i et kort interview.

- Jeg er meget glad. Jeg har altid sagt, at det er en drøm og vi er meget glade for at være her. At spille fodbold, vinde titler, gøre tilhængerne glade og spille med et smil - det er mine mål.

- Det er utroligt at tænke på, at jeg nu kommer til at spille med mine idoler. De har så store historier; som Messi, Suárez, Iniesta, Piqué, Busquets... de er alle store spillere. Jeg er meget glad for at skulle spille med dem og jeg håber, at jeg kommer til at lære af dem og at vi vinder sammen, fortalte Coutinho.

Coutinho bliver i dag præsenteret som ny spiller og det kan ses på klubbens sociale platforme. Hold øje med BarcelonaFC.dk's Facebook-side, hvor vi linker direkte til livestreamning af præsentationen.

Klokken 14.30 afholder Coutinho pressemøde hvor han forklarer meget mere om skiftet. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Coutinho: En drøm går i opfyldelse

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder