Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medier: Mina bekræftes i dag

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 9. januar 2018


Medier: Mina bekræftes i dag

Yerry Mina er næste mand der bliver bekræftet i Barcelona. Det fortæller Mundo Deportivo, Cuatro og engelske BBC samt Sky Sports. Aftalen er på plads og Barcelona har udskudt bekræftelsen efter købet af Philippe Coutinho.

Forsvarsspilleren ankommer som erstatning for Javier Mascherano, der har en aftale på plads med en kinesisk klub. Mina har ligesom Coutinho været insisterende over for sin klub i bestræbelserne på at skifte til Barcelona og nu melder flere medier, at han lander i Barcelona senere i dag, tirsdag. Barcelona betaler 85 millioner kroner for ham.

Barcelona havde en aftale med Palmeiras om at købe ham for 67 millioner kroner til sommer, men da Mascherano ønsker fast spilletid forud for VM til sommer, så har argentineren valgt at skifte nu og derfor har Barcelona været nødsaget til at smide godt 20 millioner kroner ekstra afsted til den brasilianske klub for at få fingrene i Yerry Mina allerede i dette transfervindue.

Mina ankommer på en fire-årig kontrakt. Klubben ønsker at se ham an frem til sommer og hvis han formår at slå sig ned i Barcelona, så fortsætter han med ind i den nye sæson - ellers kan en lejeaftale komme på tale.

Odds-tilbud
Få odds 10,00 på at FCK slår Bordeaux
Der henvises til Betfairs eget reglement
Ugens mest læste

Seneste nyheder