Annonce


Annonce

Annonce

Scenarie: To gange El Clásico i denne måned

Nyheder - 10. januar 2018




Barcelona slog Real Madrid med 3-0 på Bernabeu sidste måned og muligheden for at de mødes igen meget snart er til stede. Således kan der komme to store pokalbrag på programmet inden vi er ude af januar. Men først skal Numancia og Celta Vigo sendes ud.

Barcelona fik 1-1 mod Celta Vigo for en uge siden og i morgen spilles returkampen på Camp Nou, hvor Barcelona er store favoritter til at hente sejren. Går de videre, så skal der spilles to kvartfinaler den 17. og 24. januar. Omvendt skal Real Madrid i aften i aktion hjemme mod Numancia, hvor de har en 3-0-føring med.

Hvis både Barcelona og Real Madrid går videre, kan de møde hinanden i kvartfinalen, der altså afvikles allerede i denne måned. Hvis ikke de møder hinanden, men formår at gå videre til semifinalen, kan de møde hinanden i semifinalen den 31. januar og 7. februar. Slutteligt afvikles finalen den 21. april.

Både til kvartfinalen og semifinalen findes der lodtrækning, så der bliver altså ikke 'dannet en vej' frem til finalen for nogle hold. Her spiller man mod det hold, der også kommet op af bowlen. Endnu er der ikke dato på lodtrækningen til hverken kvartfinalen eller semifinalen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Scenarie: To gange El Clásico i denne måned

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder