Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

40 mio euro: Sådan fordeles Coutinhos variabler

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 10. januar 2018


40 mio euro: Sådan fordeles Coutinhos variabler

Philippe Coutinho blev købt for 120 millioner euro, men det beløb kan stige til 160 millioner euro. The Guardian har gravet sig frem til hvordan Liverpool får fingrene i de resterende 40 millioner euro. De første 120 millioner euro bliver betalt på én gang til englænderne.

For hver gang Coutinho spiller 25 kampe, får Liverpool 5 millioner euro. Det gør de indtil kamp nummer 100 hvorfor de på det plan kan indhente i alt 20 millioner euro. Yderligere 5 millioner euro bliver overført såfremt Barcelona kvalificerer sig til Champions League i de kommende to sæsoner - det kan i alt blive til 10 millioner euro og sammenlagt 30 millioner euro.

De sidste 10 millioner euro overføres såfremt Barcelona også vinder Champions League. Det er altså en opnåelig variabel, som Liverpool har fået inkluderet ind i aftalen, da de i weekenden solgte Philippe Coutinho til Barcelona. Prisen i alt kan lyde på 160 millioner euro - svarende til 1,2 milliarder kroner.

Lige nu er Coutinho skadet og han får altså ikke lov til at spille sin første kamp i Blaugrana-trøjen før om tre ugers tid.

Fodboldnyheder: Flugter.dk

Ugens mest læste

Seneste nyheder