Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Tottenham-stjerne: Stolt af sammenligningen

Nyheder: Af Sajad Koftan - 11. januar 2018


Tottenham-stjerne: Stolt af sammenligningen

Engelske Tottenhams stabile og træfsikre topscorer, Harry Kane, er både stolt og beæret over at blive sat i samme bås som Lionel Messi og Cristiano Ronaldo, efter sidste års banebrydende præstation fra englænderen.

I de seneste 10 år har Messi og Ronaldo været fast indehavere af Ballon d´Or-titlerne, som verdensstjernerne trofast har delt imellem sig.

Med sine sammenlagt 56 mål i kalender-året 2017, overgik den 24-årige Tottenham-stjerne både Messi og Ronaldo for flest scorede kasser i et kalender-år - en sjælden milepæl i nutidens fodboldverden.

Overfor mediet ESPN har den engelske landsholdsspiller, i et langt interview, også indrømmet at mål-rekorden fra 2017 blot er et lille skridt i den rigtige retning for den stolte angriber.

- Messi og Ronaldo har domineret alt de sidste 10 år. Ingen har været i nærheden af deres niveau.

- Disse spillere er historiens bedste fodboldspillere, og derfor kan jeg kun være stolt over min præstation fra sidste år.

- Men for mig handler det om at gentage succesen hvert år. At score flere mål end dem er én ting. Men det handler også om at vinde trofæer, træne hårdt, restituere og hvile. Man må ofre sig på mange område for både familie og venner. Sådan er en fodboldspillers liv.

- Men det er et spørgsmål om prioritering. Alle topspllere er ikke ens. Jeg har nærmest opgivet det sociale liv, for at løfte mit niveau.

Harry Kane er, af flere eksperter, blevet sammenlignet med Messi og Ronaldo efter sidste års præstation for Tottenham.
Andre eksperter maner til besindighed, eftersom englænderen ikke har bevist noget over en længere årrække endnu.Fodboldnyheder: Flugter.dk

Ugens mest læste

Seneste nyheder