Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Inter bekræfter: Vi vil have Rafinha

Nyheder: Af Mohammed Sayegh - 12. januar 2018


Inter bekræfter: Vi vil have Rafinha

Inters 58-årige cheftræner, Luciano Spalletti, bekræftede i går, at italienerne lige nu forhandler med Barcelona i håbet om at hente Rafinha til klubben. Men træneren slår fast, at der endnu ikke er en aftale på plads.

Efter endnu et skadeshelvede, er Rafinha blevet meldt klar, men ikke udtaget til kampene af Valverde. Det har sat gang i spekulationerne omkring hans fremtid og i en kort periode var Celta Vigo inde i billedet, men Rafinha selv ønsker ikke endnu et lejeophold i Galicien.

- Vi forsøger lige nu at hente Rafinha, men det er absolut ikke let. Barcelona er ikke lette at forhandle med og jeg kan bekræfte, at der ikke er en aftale på plads endnu, selvom mange medier skriver det, fortæller Spalletti ifølge Sky Italia.

Meget tyder altså på, at Barcelona sender Rafinha videre i karrieren. Mulighederne på Camp Nou er da også ganske små med købet af Coutinho og Dembélé, som kan spille i begge sider samtidig med at Iniesta og Rakitic om nogen må se sig selv på midtbanen. Rafinha ligner derfor en mand uden plads på Barcelona-mandskabet.

Rafinha har spillet 78 kampe for Barcelona og scoret 11 mål.

Odds-tilbud
Få 20,- kr. for hver kamp dit hold vinder med 2+ mål
Der henvises til Betfairs eget reglement


Ugens mest læste

Seneste nyheder