Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Griezmann vil få samme løn som Suárez

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 12. januar 2018


Medie: Griezmann vil få samme løn som Suárez

Antoine Griezmann er fortsat på FC Barcelonas radar selvom man netop har spenderet mange millioner af kroner på Philippe Coutinho. Til sommer er planen at hente den franske angriber til klubben og mens planen er at give ham en høj løn, så kan han umiddelbart købes ganske billigt.

Når vi nærmer os sommer falder hans frikøbsklausul nemlig til 100 millioner euro svarende til 745 millioner danske kroner. Ifølge AS er man allerede nået godt ind i aftalerne og Barcelonas plan er at give ham en løn der er under Messi, men på højde med Luis Suárez.

Manchester United har også udvist interesse for Griezmann, men det lader ikke til at det bliver realistisk hvis Barcelona bibeholder interessen helt frem til han faktisk kan købes. Et køb her i januar er fuldstændig udelukket og kommer ikke til at ske.

Atletico Madrid har ikke de samme økonomiske muskler som FC Barcelona og selvom Griezmann underskrev en ny aftale med madrilenerne og droppede skiftet til Manchester United i sommers, så forventes det at han skifter når næste transfervindue åbner. I sommers fik Atletico Madrid ikke lov til at hente spillere og man kunne derfor ikke hente en erstatning for Griezmann, som altså valgte at blive selvom aftalen med United var på plads.

Fodboldnyheder: Flugter.dk

Ugens mest læste

Seneste nyheder