Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Næsten 11 år uden sejr på Anoeta

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 14. januar 2018


Næsten 11 år uden sejr på Anoeta

Normalt er det udebaner som Bernabeu, Sanchez Pizjuan, Mestalla og det tidligere Vicente Calderon, som nævnes blandt de sværeste steder at spille i den spanske La Liga. Men for Barcelona er det slet, slet ikke historien.

På utrolig vis er det nemlig Anoeta i Baskerlandet hvor Real Sociedad har hjemme. Baskerne har det med at slå Barcelona på hjemmebane og i aften er catalanerne tilbage på Anoeta og spørgsmålet er om Ernesto Valverde har fundet frem til nøglen, der kan give dem succes i aften.

Et kig i statistikkerne fortæller, at Barcelona senest slog Real Sociedad på udebane i sæsonen 2006/2007. Her vandt man med 0-2, men siden da er det ikke blevet til én eneste sejr på den bane i La Liga. For præcis ét år siden vandt klubben godt nok 1-0 på Anoeta, men det var i forbindelse med Copa del Rey.

Udekampe mod Real Sociedad i La Liga
17. november 16: 1-1
9. april 16: 1-0
4. januar 15: 1-0
22. februar 14: 3-1
19. januar 13: 3-2
11. september 11: 2-2
30. april 11: 2-1
5. maj 07: 0-2 - seneste sejr

Som overblikket viser, så skal man altså helt tilbage til 2007 for at finde Barcelonas seneste udebanesejr mod Real Sociedad i La Liga og derfor ærgrer det helt sikkert Real Madrid ekstra meget, at de tabte til Villarreal i går, da sandsynligheden for at Barcelona smider point i aften er større end normalt. Omvendt er formen og Valverdes muligheder så gode, at virkelig meget skal gå galt, hvis Barcelona atter engang taber på Anoeta.

Messi er indehaver af både flest mål og assists mod Real Sociedad for Barcelona i historien. Hos Real Sociedad har Willian José scoret flest mål mod Barcelona mens Álvaro Odriozola har leveret flest assists.

Der er kick off i aften klokken 20.45. Kampen kan streames her.

Odds-tilbud
Få odds 10,00 på at FCK slår Bordeaux
Der henvises til Betfairs eget reglement
Ugens mest læste

Seneste nyheder