Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Luis Suárez: Vi gav ikke op

Nyheder: Af Sahel Nawzadi - 15. januar 2018


Luis Suárez: Vi gav ikke op

Luis Suárez var i den grad en stor del af FC Barcelonas 4-2 sejr på San Sebastian i dagens ligakamp. Barcelona spillede måske sæsonens dårligste første-halvleg, hvor man i de første 38 minutter var bagud 2-0 til hjemmeholdet.

Barcelona udledte ekstra energi kort før halvleg, hvor Paulinho formåede at reducere presset på FC Barcelona med sin scoring til 1-0 af en assist fra Luis Suárez.

I anden halvleg tog det en større drejning da Suárez formåede at score to fantastiske mål og derfor bragte Barcelona foran 3-2. Dermed har Suárez nu for første gang i denne sæson både scoret og assisteret i samme kamp.

Efter kampen havde Luis Suárez følgende at sige:

- Vi vidste, hvordan vi skulle komme igen efter sådan en dårlig start på kampen og vi fik endnu en sejr i La Liga på en svær udebane, som altid har været svært for os, forklarer angriberen kort efter kampen og fortsætter:

- Vi vil fortsætte på samme måde. Den bedste måde at afslutte den første del af sæsonen var at komme bagfra. Vi viste igen vi ikke giver slip. De havde en rigtig god første-halvleg, hvor de pressede og scorede to mål. Heldigvis kunne vi skære ned på presset kort før halvleg. Derefter fik vi styr på vores fejl i anden halvleg og med tilliden fra vores side, opnåede vi en sejr, fortæller Suárez til Moviestar.

- Jeg vil altid forsøge på at hjælpe holdet. Det vigtigste er at fortsætte på samme måde, alle sammen, afslutter Suárez til sidst.


15/08 - 21:00 Real Madrid - Atletico Madrid (finale) Anbefalet
16/08 - 19:00 FC Midtjylland - The New Saints
16/08 - 20:30 FK Partizan - FC Nordsjælland
18/08 - 16:00 Tottenham - Fulham
18/08 - 17:00 Guingamp - Paris Saint-Germain
18/08 - 18:30 Chelsea - Arsenal Anbefalet


Få 20,- kr. for hver kamp dit hold vinder med 2+ mål
Få odds 16,00 på at Atletico slår Real Madrid
Få odds 12,00 på at Real Madrid slår Atletico
Få odds 6,00 på at Tottenham slår Fulham
Få odds 6,00 på at Brøndby slår Spartak
Få odds 6,00 på at Brøndby slår Esbjerg
Der henvises til Betfairs eget reglement

Ugens mest læste

Seneste nyheder