Annonce


Annonce

Annonce

Disse hold kan Barcelona møde i Copa del Rey

Nyheder - 26. januar 2018




Senere på fredagen er der lodtrækning til semifinalerne i Copa del Rey og det er et ganske stærkt felt, som Barcelona er i selskab med. Efter at have slået Espanyol ud er Barcelona med i hatten når der i dag trækkes lod.

Disse hold kan Barcelona møde
Sevilla
Valencia
Leganés

Der er ingen tvivl om, at Leganés på papiret er det svageste hold. De slog Real Madrid ud i seneste runde, men må alligevel påtaget sig rollen som den absolutte underdog i feltet. Valencia klarede skærende mod Alavés fra pletten i kvartfinalen mens Sevilla flot slog Atletico Madrid i to omgange og sikrede sig billetten til semifinalen.

Semifinalerne afvikles den 31. januar og 7. februar. Der er frit slag om hvem der starter på hjemmebane. Pokalfinalen sparkes i gang den 21. april på et endnu ukendt stadion. I Spanien er det en tradition, at man venter til begge finalister er fundet, så der ikke kan drages fordel af hjemmebane - medmindre begge hold accepterer sådan et scenarie, som man så det med Barcelona og Athletic Bilbao. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Disse hold kan Barcelona møde i Copa del Rey

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder