Annonce


Annonce

Annonce

Valverde om Deulofeu: Det gik ikke som forventet

Nyheder: Af Sahel Nawzadi - 31. januar 2018




Transfervinduet er så småt ved at lukke ned og FC Barcelona har sandsynligvis sat rammerne for truppen forud for resten af sæsonen - medmindre noget spændende skulle ske indenfor de næste par timer.

Én af de spillere som man fornyligt har sagt farvel til, nærmere et gensyn, er Gerard Deulofeu, som nu er spiller for engelske Watford og skal være det sæsonen fuldt ud. Lejeaftalen siger at angriberen vender tilbage når sæsonen er færdig.

Grundet til udlejningen af Deulofeu skyldes svingende præstationer. Derudover var cheftræner, Ernesto Valverde, knap så overbevist om den 23-åriges kvaliteter. Det har Valverde givet udtryk for i sine seneste udtalelser.

- Tingene er ikke gået som vi havde håbet på og det kan ske, forklarede Valverde til dagens pressemøde og fortsatte:

- Han glædede sig meget da han vendte hjem sidste sommer og vi var meget glade for at have ham tilbage. Han har fået sine chancer, men det er bare ikke forløbet som vi havde håbet på.

- Jeg snakkede med ham og vi blev begge enige om at det var bedst at kigge efter noget andet. Vi blev også enige om at han skulle have regelmæssigt spilletid, især her op til Verdensmesterskabet til sommer, hvor han kan få en chance på det spanske landshold.

Til slut lykønskede Valverde den nye Watford angriber og takkede ham for at være en arbejdsom person i den tid han var i klubben.
Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Valverde om Deulofeu: Det gik ikke som forventet

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder