Annonce


Annonce

Annonce

Moreno svarer Piqué igen

Nyheder - 3. februar 2018




Gerard Piqué sendte en sviner til Espanyol efter naboernes dyst i Copa del Rey i løbet af januar. Her omtalte Piqué Espanyol som holdet fra Cornella og ikke Barcelona - det har fået Espanyols Gerard Moreno til at svare igen.

- Det er hans ord. Vi er stolte over at spille i Cornella og El Prat. Jeg ved, at alle ved, hvor klubben blev stiftet og hvis der findes folk, som er i tvivl, så kan de bare kigge på klublogoet, forklarer Moreno og hentyder til, at der på Espanyols logo står 'Espanyol fra Barcelona'.

- Piqué-emnet interesserer mig ikke. Jeg er interesseret i, at holdet og tilhængerne forholder sig sammen. Jeg tror, at det bliver en rolig dag med en god atmosfære, hvor man kan nyde en god omgang fodbold, fortæller han videre i forbindelse med morgendagens lokalbrag.



Senest de to hold mødtes vandt Espanyol med 1-0 hjemme mens Barcelona klarede 2-0 i returkampen og gik videre til kvartfinalen, hvor de i torsdags vandt 1-0 hjemme over Valencia. Returkampen spilles torsdag aften - og omkring midnat vil et af holdene have en billet til pokalfinalen i april. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Moreno svarer Piqué igen

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder