Annonce


Annonce

Annonce

García efter Umtiti-episode: Min bror er sort

Nyheder - 5. februar 2018




I den intense kamp mellem Barcelona og Espanyol på Cornellá i går, der endte i et resultat, der lige så meget som banens tilstand vidner om en tæt affære fyldt med skældsord til højre og til venstre, var et af de mest opstemte momenter i kampen nok skænderiet mellem det tidligere La Masia-talent, Sergio Garcia, og den semi-nye centrale franske forsvarsspiller, Samuel Umtiti.

I løbet af skænderiet, kaldte Sergio García angiveligt Umtiti for hvad der, mildt kan oversættes til “black shit”. Det kunne BarcelonaFC.dk, sammen med andre spanske og katalanske medier berette efter gårsdagens opgør.

Dette er dog hverken blevet eksplicit be- eller afkræftet af nogle af spillerne i eller omkring Barcelona eller Espanyol-truppen. Sergio Garcia har dog implicit bekræftet sagen i et Instagram-opslag, som han slettede kort efter udgivelse.

Opslaget er dog blevet fanget af kvikke brugere af sociale medier, og følger her:

- For det første, for lige at gøre det klart, talte jeg allerede med Samuel i går, begynder García på opslaget.

- Det var ikke på nogen måde min intention at være racistisk, fortæller García og bekræfter derved implicit anklagerne, inden han fortsætter:

- I ved allesammen godt, at min kone har sigøjnerrødder, og at jeg voksede op i et nabolag med alle racer fra verden rundt. Min svigersøn, som jeg er venner med, er også afroamerikansk.

Han slutter med en kommentar, der nok mest minder om det gamle ordsprog: ‘Hvad der sker i Vegas, bliver i Vegas’, og råder til at man lægger sagen bag sig:

- I kampens hede, bliver mange ting sagt, og de ting skal blive på banen, slutter den 34-årige angriber. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


García efter Umtiti-episode: Min bror er sort

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder