Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Iniesta: Januar og februar er hårde

Nyheder: Af Mohammed Sayegh - 12. februar 2018


Iniesta: Januar og februar er hårde

Barcelona havde forventet at hente alle tre point i gårsdagens hjemmekamp mod Getafe, men catalanerne havde ikke held med at nedbryde den madrilenske defensiv, som formåede at hente et enkelt point på Camp Nou. Efter opgøret kommenterede Iniesta på kampen.

- Januar og februar er altid sådan. Vi er heldige fordi vi fortsat er med i alle turneringer, og det er netop det, som tapper dig for kræfter. Det er to hårde måneder.

- Jeg foretrækker at spille mod mandskaber, som stiller sig ned i defensiven, for det gør deres chance mindre for at få noget med. Det bliver derfor et spørgsmål om vi spiller godt eller ej - vi forsøgte mod Getafe, men sådan skulle det ikke være, forklarede Iniesta.

Andrés Iniesta startede på bænken i går og kom ind i løbet af anden halvleg, hvor han erstattede Philippe Coutinho, som ikke fik meget ud af sine kvaliteter. Han havde et par skud fra distancen, men formåede aldrig at sætte sit præg på kampen.

Barcelona har fri i denne midtuge før de møder Eibar i den kommende weekend. Det betyder, at spillerne kan få noget hvile inden de rejser til Baskerlandet i jagten på tre point.

18/08 - 16:00 Tottenham - Fulham
18/08 - 17:00 Guingamp - Paris Saint-Germain
18/08 - 18:30 Chelsea - Arsenal Anbefalet


Få 20,- kr. for hver kamp dit hold vinder med 2+ mål
Få odds 6,00 på at Tottenham slår Fulham
Få odds 6,00 på at Brøndby slår Esbjerg
Der henvises til Betfairs eget reglement

Ugens mest læste

Seneste nyheder