Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Kevin De Bruyne-agent: Vi snakkede med Barca

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 13. februar 2018


Kevin De Bruyne-agent: Vi snakkede med Barca

For under én måned siden kunne Manchester City give klubbens tilhængere en rigtig god nyhed. Kevin De Bruyne og klubben var nået til enighed om en kontraktforlængelse frem til 2023 og med hans form og kvaliteter taget i betragtning, var det altså rigtig godt nyt.

Efterfølgende kan Mundo Deportivo afsløre, at belgierens agent, Patrick De Koster, har bekræftet, at han talte med FC Barcelona om et muligt skifte. Mulighederne blev drøftet og senere givet videre til De Bruyne mens også Real Madrid forsøgte at få et ord ind.

Det endte dog med at belgieren forlængede sin kontrakt med Manchester City frem til 2023 og det var noget, som City-tilhængerne i den grad glædede sig over på de sociale medier. De Bruyne har været outstanding for Manchester City i denne sæson med syv Premier League-mål og hele 14 Premier League-assists.

Han topper assistslisten med 14 stks. mens holdkammerareten, Leroy Sané, der er skadet i længere tid, sidder på andenpladsen med 10 assists. Premier League-rekorden for flest assists på én sæson er Thierry Henry indehaver af. Han nåede op på 20 af slagsen og spørgsmålet er om De Bruyne bliver første mand til at slå den rekord.

Fodboldnyheder: Flugter.dk

Ugens mest læste

Seneste nyheder