Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Langt interview med Philippe Coutinho

Truppen: Af BarcelonaFC.dk - 13. februar 2018


Langt interview med Philippe Coutinho

Philippe Coutinho har efterhånden været i FC Barcelona i over en måned og nu var det tid til at tale med avisen SPORT om hvordan skiftet gik til og hvad han håber på i fremtiden. Du kan læse hele interviewet herunder.

Hvornår opdagede du, at der var en reel interesse?
- Der blev snakket om det i noget tid, men det var først sidste sommer, at der kom et konkret tilbud og at vi talte sammen. Før vi talte sammen, havde min agent snakket med Barcelona, men der var ikke noget på det tidspunkt.

Hvornår fortalte du ham, at han skulle glemme alt og bare få dig til Barca?
- Straks som jeg vidste, at Barcelona ville have mig, fortalte jeg ham, at jeg ville afsted. Jeg var fuldstændig klar i spyttet.

Hvornår fortalte du Neymar, at du ikke tog til Paris med ham?
- (griner). Sandheden er, at vi ikke har talt så meget sammen. Han tog en beslutning og jeg fik chancen for at komme her til. Da chancen kom, tænkte jeg ikke to gange. Jeg var altid klar over, hvad jeg ville; det var hele tiden en drøm for mig at komme til denne klub. Jeg vil gøre mig fortjent til en plads på holdet, vinde trofæer og være glad i Barca.

Du kører allerede til kamp sammen med Messi og Suárez...
- Alle har givet mig en god velkomst. Ikke kun til mig; men også til Mina og Paulinho da de ankom. Omklædningsrummet er fantastisk og det er vigtigt fordi det gør holdet bedre.

Hvad er din bedste position?
- Træneren bestemmer, hvor jeg spiller, hvordan han vil have holdet til at spille og hvad vi skal gå efter i kampene. Jeg forbereder mig til at spille og lære holdet at kende på banen. Hver dag falder jeg bedre til og mit ønske er, at jeg er klar når jeg bliver kaldt på banen.

Du vandt en titel i 2011. Men intet siden da.
- Det motiverer og inspirerer mig hver dag. Trofæer motiverer mig. I denne klub har jeg chancen for at vinde trofæer og jeg vil vinde mange trofæer.

Liverpool har en anden stil og spiller i en anden liga. Er det let eller svært at spille for Barcelona?
- At spille side om side med så mange gode spillere gør alt lettere. Hvert hold har sin måde at spille på og jeg lærer stadig hvordan man spiller her.

Fra Klopp til Valverde. De lader til at være to modsætninger?
- Ja, de er forskellige. De begge har hver deres måde at gøre tingene på.

Hvad har overrasket dig mest i Barcelona?
- Det er et svært spørgsmål... Spillerne er virkelig gode. Det ser jeg hver dag til træning og i kampene. Når du ser på dem tænker du 'Det er utroligt'. Men det har ikke været en overraskelse som sådan - fordi jeg vidste hvor gode de var før jeg kom. Det, som har hjulpet mig meget, er den velkomst jeg fik.

Neymar forlod Barcelona for at vinde Ballon d'Or. Er det en motivationsfaktor for dig?
- Det er noget, som alle spillere ønsker hvis de kan, men jeg tænker mere på trofæer. Dét motiverer mig. Alt andet er en bonus hvis du spiller godt og vinder trofæer. Lige nu er jeg motiveret til at vinde titler med Barcelona.

Hvad tænker du om Real Madrid mod Paris Saint-Germain i Champions League?
- Det bliver to gode kampe.

Er det sandt, at du har været til prøvetræning i Madrid?
- Mig? I Madrid? Nej, aldrig.

Var de interesseret i dig da du var yngre?
- Det ved jeg ikke. Det kommer måske fra aviserne. Jeg var meget ung og jeg fik et tilbud fra Inter som 16-årig. Det var det, som der skete. Jeg skrev under med Inter.

Som Marcelo siger det: Tror du Neymar ender i Real Madrid?
- Det ved jeg ikke. Jeg har ikke talt med ham om det. Det er noget, som han skal beslutte. Jeg tænker kun på Barcelona.

Beder du stadig før kampene?
- Ja, altid. Men ikke kun før jeg går ind på banen, men hver dag. Jeg tror på Gud og jeg siger altid min tak når jeg kan.

Fodboldnyheder: Flugter.dk

Ugens mest læste

Seneste nyheder