Annonce


Annonce

Annonce

Coutinho og Paulinho udtaget til VM-trup

Nyheder - 17. februar 2018




Brasiliens landstræner, Tite, kunne i går sætte navn på 15 spillere, som skal med til VM i Rusland til sommer. Her er både Philippe Coutinho og Paulinho med i truppen. Dermed er det altså kun en skade, som kan sætte dem ud af spil til slutrunden.

Normalt udtager landstrænerne deres trup inden afrejse til VM, men Tite har valgt at sætte navn på 15 spillere allerede nu. Dermed er der god grund til at glæde sig for de 15 mand resten af sæsonen velvidende om, at de skal med til VM.

Brasiliens 15 mand
Alisson, Dani Alves, Marquinhos, Miranda, Marcelo, Casemiro, Renato Augusto, Paulinho, Coutinho, Neymar, Gabriel Jesus, Thiago Silva, Fernandinho, William og Roberto Firmino

Samtlige spillere gav stort set sig selv og der er derfor ingen overraskelser så i det. Der resterer endnu otte pladser og dermed er konkurrencen pludselig blevet skærpet for de spillere, der ikke figurerer på listen endnu.

Brasilien spiller venskabskampe mod Rusland i næste måned. Derudover møder de også Tyskland i Berlin i en lækkerbisken. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Coutinho og Paulinho udtaget til VM-trup

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder