Annonce


Annonce

Annonce

Xavi overvejer at indstille sin karriere

Nyheder - 17. februar 2018




Barcelona-legenden Xavi Hernandez stopper måske sin fodboldkarriere i næste måned. Han spiller lige nu for Al Sadd i Qatar, hvor han spiller med i alle kampe og fortsat viser forrygende spil. Formen er dog naturligvis ikke hvad den har været og nu overvejer han at indstille karrieren.

Xavi har været heldig med at have undgået skader og har derfor spillet masser af kampe for såvel Barcelona som Al Sadd. Der er langt mindre at se til som spiller i Al Sadd end Barcelona og derfor har han påbegyndt sin næste karriere som cheftræner mens han har været aktiv i Al Sadd. Han drømmer om at træne Barcelona en dag.

Xavi er glad for at være i Qatar, han spiller med i alle kampe og har tid ved siden af til at indlede sin trænerdrøm. Alt er altså rigtig godt for ham, men han overvejer kraftigt at indstille karrieren efter 20 år på professionelt plan. Ifølge spanske medier bruger han den kommende måneds tid på at beslutte sig.

Han forlængede for nyligt sin kontrakt som billede udadtil for VM 2022. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Xavi overvejer at indstille sin karriere

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder