Status quo i toppen af La Liga

La Liga - 19. februar 2018

FC Barcelona sidder fortsat solidt på førstepladsen i La Liga, men håbede på lidt hjælp i weekenden, da Atletico Madrid var på en noget svær opgave. Athletic Bilbao gæstede Wanda Metropolitano og selvom baskerne bestemt ikke har gang i deres bedste sæson, så plejer de at kunne drille de helt store.

Det skete dog ikke, da Diego Simeones mandskab slap fra eget græstæppe med en sejr på 2-0. I forvejen havde Barcelona også vundet 2-0 ude mod Eibar og dermed lagt pres på forfølgerne. Tredjepladsen fra Valencia mødte Málaga på udebane og selvom andaluserne kom i front, da lagde Parejo op til Coquelins udligningsmål før Parejo selv scorede til 1-2 fra pletten. Valencia fik således også en sejr.

Søndag aften var det Real Madrids tur til at forsøge at slå Real Betis på udebane og selvom madrilenerne kom i front med, så scorede Betis to gange inden pausen således de førte 2-1. Men Real Madrid ville det anderledes og scorede tre hurtige mål i anden halvleg og kom dermed foran 2-4. Leon reducerede til 3-4 med små fem minutter igen, men indskiftede Benzema slukkede håbet i overtiden og Zidanes hold vandt dermed 5-3 på en svær bane.

Det betyder status quo i toppen af La Liga.