Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Rakitic: Hazard er Chelseas vigtigste spiller

Champions League: Af Mohammed Sayegh - 19. februar 2018


Rakitic: Hazard er Chelseas vigtigste spiller

Champions League er tilbage for FC Barcelona i morgen aften når de løber ind på Stamford Bridge for at krydse klinger med Chelsea. I forbindelse med kampen var kroatiske Ivan Rakitic mødt op til pressemøde i dag og han forventer en meget svær kamp på et specielt stadion.

- Chelsea er et meget stærkt og organiseret hold. De arbejder hårdt for hinanden og vores intention er at starte opgøret på en god måde. Vi må ikke tænke på returen før kampen i morgen er færdigspillet.

- Messi har det godt og i træningerne forsøger han altid at passe på sig selv for at kunne nå sit højeste niveau i kampene.

- At spille med en ekstra midtbanespiller gør mange ting lettere, men at have tre angribere er altid godt. Vi arbejder hårdt og det vigtigste er, at vi alle går efter samme mål.

- Vi har det godt og vi gør det godt, men mange ting kan forbedres. Motivationen er i top forud for kampen i morgen. Stamford Bridge er et specielt stadion. Hazard er Chelsea vigtigste spiller, selvom det ikke kun handler om ham. Vi skal være organiserede i håbet om at stoppe ham for han er meget hurtig og han er i god form lige nu.

- Iniesta er en god ven og vi har for nyligt talt om hans mål på Stamford Bridge. Det bliver en speciel kamp. Jeg håber ikke, at han forlader Barcelona. Han virker meget glad og nyder sig selv på banen - uanset hvad han beslutter så ved han, at jeg altid vil være ved hans side, fortalte Rakitic på sit pressemøde.

15/08 - 21:00 Real Madrid - Atletico Madrid (finale) Anbefalet
16/08 - 19:00 FC Midtjylland - The New Saints
16/08 - 20:30 FK Partizan - FC Nordsjælland
18/08 - 16:00 Tottenham - Fulham
18/08 - 17:00 Guingamp - Paris Saint-Germain
18/08 - 18:30 Chelsea - Arsenal Anbefalet


Få 20,- kr. for hver kamp dit hold vinder med 2+ mål
Få odds 16,00 på at Atletico slår Real Madrid
Få odds 12,00 på at Real Madrid slår Atletico
Få odds 6,00 på at Tottenham slår Fulham
Få odds 6,00 på at Brøndby slår Spartak
Få odds 6,00 på at Brøndby slår Esbjerg
Der henvises til Betfairs eget reglement

Ugens mest læste

Seneste nyheder