Annonce


Annonce

Annonce

Rivaldo: Barca er bedre og går videre

Champions League - 20. februar 2018




Der har været mange kampe mellem Chelsea og FC Barcelona i Champions League og i aften brager de to hold endnu engang sammen og Rivaldo er ikke i tvivl om, at Barcelona besidder mere kvalitet og går videre.

Rivaldo er dog klar over, at det altid vil være svært at spille mod hvilket som helst engelsk hold, da de er vant til at bruge fysikken fra Premier League.

- Jeg tror, at det bliver en svær kamp, men Barcelona er favoritterne. Du skal altid udvise respekt for engelske hold, men Barcelona er et bedre hold end Chelsea og kvalificerer sig til næste runde, fortæller Rivaldo.

Rivaldo spillede en hovedrolle for 18 år siden, da de to hold mødtes i Champions League. Her vandt Barcelona returkampen med 5-1 efter forlænget spilletid.

- Jeg husker, at vi tabte 3-1 i England, men at vi kom tilbage efter forlænget spilletid i en meget svær kampe. Jeg fik muligheden i det 45. minut til at score til 4-1, men jeg brændte. Vi gik videre til forlænget spilletid, hvor vi scorede to gange, fortæller brasilianeren videre.

Barcelona har kun vundet én ud af de seneste 10 kampe mod Chelsea. Englænderne har hentet fire sejre mens de resterende fem kampe er endt uafgjort. Barcelonas sejr var i 2006, da de vandt 2-1 på Stamford Bridge. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Rivaldo: Barca er bedre og går videre

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder