Annonce


Annonce

Annonce

Benfica ville af med Douglas sidste måned

Transfermarked - 22. februar 2018




Douglas er fortsat ejet af FC Barcelona, men spiller på en lejeaftale i portugisiske Benfica. Her har han langt fra brudt igennem og derfor har Benfica ikke længere lyst til at have ham i klubben hvorfor de tog kontakt til Barcelona, da transfervinduet åbnede sidste måned.

Her blev Barcelona spurgt, om de ønsker Douglas tilbage, men det klare svar var 'Nej!'. Barcelona er ikke længere interesseret i Douglas til førsteholdet og har kun tænk sig at få ham solgt til sommer. Douglas har været i Benfica siden sommerens transfervindue men har kun spillet med i seks betydningsfulde kampe. Han fik først ligadebut den 20. januar.

Den 20. januar fik han debut i ligaen. Ellers har han kun spillet med i pokalkampene samt i Champions League efter at Benfica var blevet slået ud. Så det er altså ikke de store kampe, som brasilianeren får lov til at spille i Portugal.

Douglas kom til Barcelona i sæsonen 2014/2015 for fire millioner euro og var egentlig købt som en erstatning for Dani Alves. Hvad der oftest forbindes med netop det køb er, at Barcelona i sin tid sagde nej tak til Marco Asensio for fire millioner euro og i stedet brugte pengene på Douglas. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Benfica ville af med Douglas sidste måned

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder