Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Scholes: United må gerne spille som Barcelona

Nyheder: Af Mohammed Sayegh - 22. februar 2018


Scholes: United må gerne spille som Barcelona

Manchester United var i går på jagt efter et resultat på Sanchez Pizjuan hvor Sevilla hører til. Efter 90 minutter sluttede kampen 0-0 og det kan kun siges at være et godt resultat for Manchester United, som skal forsøge at gøre tingene færdig på hjemmebane.

Efter opgøret kunne den tidligere Barcelona-spiller og nuværende BT-vært fortælle Paul Scholes, at Barcelona er det eneste hold, som har flere clean sheets end Manchester United i denne sæson.

- Virkelig? Det vidste jeg ikke. Jeg ville ønske, at de (Man. United.) spillede lidt mere som Barcelona. Det ville være helt i orden, ikke?

- Det var en skidt fodboldkamp (Sevilla mod United). Det var svært at kigge på for at være helt ærlig. Kvaliteten i offensiven manglede hos begge hold. Det er ikke sådan noget, som du forventer på dette tidspunkt i Champions League, fortalte Scholes efter kampen.

Til gengæld er han ikke i tvivl om, at med 0-0 på udebane, så skal Manchester United nok klare sig sikkert videre fra returopgøret på Old Trafford. Herefter åbner muligheden for at englænderne møder Barcelona - såfremt de begge altså går videre.Få odds 6,00 på at Spanien slår Iran
Få odds 10,00 på at Danmark slår Australien
Få odds 6,00 hvis der scores mellem Argentina og Kroatien
Der henvises til Betfairs eget reglement

Ugens mest læste

Seneste nyheder