Annonce


Annonce

Annonce

Gerrard: Busquets er et mareridt at spille imod

Champions League - 23. februar 2018




FC Barcelona spillede ikke sæsonens bedste fodboldkamp på Stamford Bridge tirsdag aften, men fik alligevel 1-1 med sig hjem til Catalonien. Et rigtig godt resultat, som man skal forsøge at udnytte til at gå videre.

Efter kampen i tirsdag havde Gary Lineker blandt andet besøg af Steven Gerrard, som slet ikke kunne få armene ned efter at have set Sergio Busquets, som spillede en fortryllende kamp og som ligeledes satte afleveringsrekord.

- Efter at have spillet mod Busquets, så begynder du i takt med at tiden går at stoppe med at presse ham. Han er så frustrerende at spille imod.

- Du kan ikke komme tæt på ham, du kan ikke få bold fra ham - du kommer slet ikke i nærheden af at få bolden. Hvis du løber ud af position for at presse ham, så formår han at komme rundt om dig, og du kan ikke presse i 90 minutter. Du spilder bare dine kræfter.

- Han er et mareridt at spille imod. Han sveder nærmest ikke - det er som om, at han kun spiller i anden gear, fortalte Gerrard efter opgøret.

Busquets kontrollerede fuldstændig midtbanen på Chelseas egen bane, men det hang dog også sammen med, at Kanté og Fabregas var blev omskolet til forsvarsspillere i kampen af cheftræner Antonio Conte, som bad alle sine spillere om at stå bag bolden og forsvare eget mål. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Gerrard: Busquets er et mareridt at spille imod

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder