Barcas offensiv udraderede Girona: 6-1

La Liga: Af Emil Mozart Hansen - 24. februar 2018

Lørdag aften tog FC Barcelona imod Girona hjemme på Camp Nou. Ernesto Valverde stillede fra start med en utrolig stærk opstilling. Det endte med at blive en målfest, hvor FC Barcelonas offensiv var i hopla. Specielt Lionel Messi og Luis Suárez førte an i storsejren med henholdsvis to og tre mål. Philippe Coutinho fik scoret sit første La Liga-mål, og Ousmane Dembélé fik assisteret en enkelt gang.

FC Barcelonas startopstilling:
Ter Stegen, Semedo, Piqué, Umtiti, Alba, Busquets, Rakitic, Coutinho, Messi, Suárez og Dembélé.

På bænken:
Cillessen, Vermaelen, Roberto. Digne, Vidal, Iniesta og Paulinho.

Højdepunkter:

2’ 0-1
CHOKSTART PÅ CAMP NOU! Girona bringer sig foran efter to minutter. Gironas Anthony Lozano tager et for langt træk forbi Nélson Semedo. Bolden er på vej ned til Marc Andre Ter Stegen, der ikke får kommunikeret godt nok med Samuel Umtiti. Ingen af de to tager fat i bolden, hvilket bliver udnyttet af Gironas Cristian Portugues, der løber imellem de to, tager fat i bolden og lægger den ind i tomt mål.

4’ 1-1!
LUIS SUÁREZ BRINGER BALANCE I REGNSKABET! Hvilket modsvar fra FC Barcelona, der på deres efterfølgende angreb udligner. Lionel Messi sender angrebskollegaen Luis Suárez i dybden med en magisk aflevering. Uruguayaneren er iskold, da han får bolden trukket med ind i feltet, hvor han køligt lægger den forbi en fremstormende Girona-keeper ved nærmeste stolpe.

10’
Lionel Messi sender et giftigt frisparksforsøg afsted mod mål ude fra venstre side af straffesparksfeltet. Yassine Bounou i Girona-målet redder dog forsøget med en flot redning.

19’
Lionel Messis magiske lob bliver reddet på stregen! Argentineren er utroligt tæt på at bringe FC Barcelona foran. Han tager et glimrende løb i dybden, hvilket Luis Suárez har læst. Uruguayaneren sender en præcis, høj stikning over Girona-forsvaret, der lander lige i brystet på Lionel Messi, der får lagt bolden til rette til sit venstre ben. Argentineren ser, at Girona-keeperen er på vej ud af sit mål, så han lopper bolden over ham. Bernado Espinosa får dog clearet bolden på målstregen.

28’
Igen er FC Barcelonas magiker, Lionel Messi, på spil. Ousmane Dembélé lægger bolden til rette for argentineren på kanten af Girona-feltet. Lionel Messi fyrer bolden afsted med sit venstreben, men den får lige akkurat for meget kraft, og derfor sniger den sig over mål.

30’ 2-1!
SÅ FIK LIONEL MESSI SCORET! Argentineren dribler rundt inde i Girona-feltet, hvor fem Girona-spillere forsøger at bremse ham. FC Barcelonas troldmand vender elegant rundt, lægger bolden over til sit venstreben og hamrer bolden i mål helt ude ved venstre stolpe til stor jubel på Camp Nou.

37’ 3-1!
LIONEL MESSI VISER ENDNU ENGANG, HVORFOR HAN ER VERDENS BEDSTE FODBOLDSPILLER! Argentineren snyder hver og en, da han lægger kuglen under muren på frisparket, som han tager sig af lige på kanten af straffesparksfeltet. Bolden klistrer sig til jorden hele vejen ind i målet forbi en meget forbavset Girona-keeper.

38’
Girona er tæt på at komme tilbage i kampen! Et perfekt slået indlæg fra venstre side havner i panden på Atnhony Lozano, der sender et kraftfuldt hovedstød afsted mod mål. Forsøget tvinger Marc Andre Ter Stegen ud i en fremragende redning, hvor han strækker sig fuldt ud for at nå ud til forsøget.

44’ 4-1!
LUIS SUÁREZ BLIVER OGSÅ DOBBELT MÅLSCORER! Lionel Messi og Philippe Coutinho kombinerer smukt sammen, hvilket ender med formidabelt mål scoret af Luis Suárez. Argentineren sætter fart op i banen, hvor han lægger bolden ud på kanten til Philippe Coutinho, der er alene med Girona-keeperen. I stedet for at skyde på mål, viser brasilianeren et magisk overblik, og lægger bolden på tværs af feltet til Luis Suárez, der nemt kan sparke bolden i mål.

54’
LUIS SUÁREZ RAMMER STOLPEN! FC Barcelonas giftige frontangriber er utroligt tæt på at score hattrick! Ousmane Dembélé sender en fin aflevering ud til Luis Suárez, der står fri i venstre side af feltet. Uruguayaneren vælger at sparke første gang. Forsøget har kurs over i det lange hjørne, men forsøget rammer stolpen.

58’
Ousmane Dembélé er tæt på at score sit første mål i Barcelona-trøjen. Den unge franskmand dribler med høj fart ind i højre side af Girona-feltet, hvor han tager et træk tilbage, lægger bolden over til sit venstre ben og sender et giftigt forsøg afsted mod fjerneste opstander. Skuddet sniger sig dog lige akkurat forbi stolpen.

64’
En småskadet Gerard Piqué bliver skiftet ud til fordel for Thomas Vermaelen. Spanske Gerard Piqué blev hårdt ramt på sin fod i en duel i starten af anden halvleg. Ernesto Valverde tager ingen chancer og skifter ham ud.

66’ 5-1!
PHILIPPE COUTINHO SCORER ET SINDSSYGT FLOT MÅL! Philippe Coutinho scorer sit første ligamål for FC Barcelona. Brasilianeren dribler rundt på kanten af feltet. Han drejer 180 grader med bolden og lægger den på smukkeste vis over i det lange hjørne med sit brandvarme højreben.

69’
Lionel Messi er også tæt på at blive hattrick-helt. Argentineren sender igen et fremragende frisparksforsøg afsted mod mål. Skuddet har kurs mod højre hjørne, men Yassine Bounou i Girona-målet disker op med en klasseredning.

77’ 6-1!
LUIS SUÁREZ SCORER HATTRICK! FC Barcelonas offensive maskine bliver ved med at køre på fulde kraft. Ousmane Dembélé bliver sendt i dybden i højre side af banen. Han dribler med høj fart ind i Girona-feltet, hvor han sender en hård bold langs jorden på tværs af feltet til Luis Suárez, der uden tøven sparker bolden i mål og bliver hattrick-helt til stor jubel blandt FC Barcelona-spillerne samt Camp Nou.

82’
Indskiftet Thomas Vermaelen header bolden på overliggeren. Belgieren stiger højt til vejrs og sender et kraftfuldt hovedstød afsted, men Yassine Bounou i Girona-målet får lige akkurat en finger på, så bolden rammer overliggeren.

92'
Girona er tæt på at pynte på resultatet. Bernado Espinosa stiger højt til vejrs på et hjørnespark og header på mål. Marc Andre Ter Stegen disker dog op med en flot redning og afværger.

93'
Slutfløjt! FC Barcelona vinder 6-1 over Girona på Camp Nou. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder