Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Madrid-avis erkender: Messi er den bedste

Nyheder - 26. februar 2018




Lionel Messi fortsætter med at score mål, assistere og spille utrolig flot. Ingen spillere i verden kan gøre det samme som han gør uge efter uge og efter weekendens kamp mod Girona, hvor han naturligvis igen snuppede hovedrollen, fik det den Madrid-baserede avis, Marca, til tasterne.

- Der er ingen mulighed for at glemme hans navn. Alle hans modstandere og specielt målmænd husker hans navn. Det er ikke bare det, at han er utrolig god, for det er han; men det er dét, at han ikke stopper. At være den bedste i så lang tid er unik og ingen i fodboldens historien har holdt sit niveau så højt i så mange år. Og magien ser ikke ud til at have en ende - for når Messi spiller, så ryster verden, indleder Marca-journalisten Luis F. Rojo og fortsætter:

- Da Ivan Rakitic kom til Barcelona var en af hans første sætninger, at det ikke betød noget, hvis du skulle løbe dobbelt så mange kilometer hvis du havde en veludhvilet Messi ved din side til at trylle dig ud af problemer. Fordi et Barcelona-hold kan være godt, men med Messi i form er der ingen grænser. Beviset har du fået i det seneste årti, lyder roserne.

Messi assisterede Suárez, som scorede til 1-1 i weekenden. Herefter scorede han selv to gange - blandt andet ved at sparke et frispark under muren og i mål. Efter 25 runder topper han endda både topscorerlisten og assistlisten i La Liga.

Ydermere er han langt foran alle andre hvis man kigger på WhoScoreds liste over de bedste spillere i indeværende sæson i La Liga. Her bliver alle statistikker lagt sammen og derudfra får hver spiller en karakter. Messi har en samlet karakter på 8,77 (ud af 10). Luis Suárez er nummer to med 7,85.

Messi er blevet kåret til Man of the Match i utrolige 16 kampe ud af 24. Kigger man på top 10 listen over ligaens bedste spillere, så er Iago Aspas tættest på med 8. Der er altså en verden til forskel når Messi er på banen - og det har Marca med fuld overlæg erkendt efter weekendens storsejr på 6-1 over Girona. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Madrid-avis erkender: Messi er den bedste

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder