Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Ter Stegen og Oblak: Side om side

La Liga - 27. februar 2018




FC Barcelona har scoret flest mål i ligaen og selvom forsvaret har været rigtig godt under Valverde, så har ét ligahold alligevel formået at lukke færre mål ind end Barcelona - og det er Atletico Madrid, som man møder i weekenden.

Atletico Madrid ligger syv point bag Barca og syv point foran Real Madrid. Deres andenplads er ganske solid lige nu og det er blandt andet takket være deres forsvar, som dog lukkede to mål ind i weekenden ude mod Sevilla. Her sprudlede offensiven dog og madrilenerne vandt med 5-2 på Sanchez Pizjuan.

Barcelona har lukket 12 mål ind i ligaen mens Atletico Madrid har lukket 11 mål ind. I weekenden står Marc-André ter Stegen over for Jan Oblak i Atletico-målet og her er det altså en stor duel i kampen. Intet andet hold i ligaen kan prale af samme forsvarstal som Barcelona og Atletico. Tættest på kommer Getafe - meget overraskende - med 22 mål lukket ind i 25 kampe.

Getafes forsvar har altså stået bedre end Real Madrids, Valencias, Sevillas og Villarreals. Det absolut dårligste forsvar i ligaen finder man i bunden af tabellen: Deportivo la Coruna har lukket 53 mål ind efterfulgt af Las Palmas, som Barcelona møder i denne uge, med 52 mål. Ydermere har Las Palmas kun scoret 18 mål hvilket kun Málaga har gjort dårligere med 16 mål scoret.

Barcelona møder Las Palmas på udebane torsdag aften. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Ter Stegen og Oblak: Side om side

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder