Annonce


Annonce

Annonce

Piqué måtte holdes tilbage

La Liga - 2. marts 2018




Gerard Piqué blev sparet i går eftersom han døjer med et ømt knæ, men han kunne alligevel ikke holde sig tilbage fra at træde ind på banen - og naturligvis var det på grund af dommer Mateu Lahoz' kendelse, der gik imod Barcelona.

Efter opgøret var Piqué oppe i det røde felt og indtog banen for at tale med dommeren, men Barcelonas Carles Naval måtte holde ham tilbage for ikke at dumme sig forud for Atletico Madrid-kampen. Der er stor frustration i Barcelona-lejren, da den seneste måned bestemt ikke har været god. Seks point er smidt i ganske få kampe.

Det var specielt situationerne med Las Palmas-keeper Leandro Chichizola og straffesparket til Las Palmas, som fik Barcelona-spillerne til at undre sig over dommerens kendelser. Efter opgøret kunne Valverde end ikke svare på, hvad det var der udløste straffesparket og samtidig kunne alle se hånden på bolden - udover dommeren.

Barcelona har nu ganske kort tid til at forberede sig til kampen mod Atletico Madrid. Den afvikles allerede søndag eftermiddag og spillerne var først hjemme i egen seng klokken 04.00 fredag morgen efter en lang flyvetur fra Gran Canaria. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Piqué måtte holdes tilbage

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder