Annonce


Annonce

Annonce

Medie: Dembele afviste PSG og Real Madrid

Nyheder: Af Sajad Koftan - 2. marts 2018




Barcelonas unge angriber, Ousmane Dembele, har, i et langt interview med det franske medie Onze Mondial, forklaret at både PSG og Real Madrid fik den kolde skulder af den tidligere Dortmund-spiller, da begge klubber bød på stortalentet - netop inden Barcelona kom på banen for anden gang.

Barcelonas unge stjerne gik i strejke hos sin tidligere arbejdsgiver, den tyske storklub Dortmund, efter at Dortmund-ledelsen havde afvist adskillige bud fra Barcelona på det unge talent.

Efter flere henvendelser fra catalanerne, lykkedes det dog endelig at få en aftale i stand mellem parterne, så franskmanden endelig kunne kalde sig for Barca-spiller.

Men fremtiden kunne have set anderledes ud for den unge hurtigløber, efter at specielt rigmands-klubben fra PSG viste stor interesse.

- Vi mødtes med Nasser Al-Khelaifi, (PSG´s ejer) for at tale om fremtiden i PSG. Det gik ret godt. Han er en god præsident for PSG, sagde Dembele og fortsatte.

- PSG-ejeren var rolig og udstrålede et overblik. Det kunne jeg godt lide. En god mand.

Ifølge Dembele var der ingen interesse i at skifte til PSG eller Real Madrid, da Barcelona var for stor en klub at sige nej til under forløbet, på trods af at talentet allerede havde afvist catalanerne i 2016, da Dembele i sin tid havde skrevet under med Dortmund, efter at have forladt den franske klub, Rennes.

- Jeg holdt et møde med Barcelona sent i processen, da jeg forlod Rennes.

- Jeg fortalte Barca at jeg skulle spille i Dortmund, men at jeg ville til Barcelona hvis de henvendte sig igen, fortalte angriberen til det franske medie, inden han fortsatte.

- Barcelona var en drøm for mig, da de henvendte sig sidste år. Derfor var det nærmest en drøm der blev knust, da Dortmund afviste dem.

- Hvad skulle jeg gøre ? Sige nej til Barcelona igen ? Det var umuligt for mig.

- Jeg spiller for en sinddsyg klub lige nu, sammen med de bedste i verden. Klubben er frygtet af alle modstandere.

- Dem som kritiserede mig i sin tid, kunne jeg godt tænke mig at observere, hvis det var dem som stod i min situation, forklarede Dembele til avisen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Dembele afviste PSG og Real Madrid

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder